opdrachtgevers

Sinds de oprichting in 2013 heeft Green Passion met een grote verscheidenheid aan bedrijven in de brede voedselketen mooie referenties kunnen opbouwen.

 

2013 - 2015: Ontwikkeling en exploitatie van een pop- up GOOD FOOD café GREEN PASSION in de Haagse Toren in Den Haag en organisatie van het eerste FOOD PASSIONISTAS event;

 

2015 - 2016: Projectmanagement Food Boost programma met re-styling van het gehele Food & Beverage aanbod bij Seats2meet.com met als thema Brainfood & Bellyfood;

 

2016: Assortimentsverbreding Espressobar Toomas, Utrecht;

 

2016 - 2017: Projectmanagement en trainer bij Rechtstreex. De trainingen waren gericht op de thema's hospitality- en verkoopvaardigheden en het creëren van customer delight voor de klanten van de wijkchefs van Rechtstreex. 

 

2016 - 2017: Organisatie van twee nieuwe FOOD PASSIONISTAS events met als thema's: "Jong geleerd, oud gegeten" (voor jonge ouders en kinderdagverblijven) en Brein & Buik over de rol die voedsel (in je buik) speelt bij je mentale gezondheid en het functioneren van je hersenen;

 

2016 - 2018: Ondersteuning bieden aan Kromkommer bij hun strategievorming en teamontwikkeling;

 

2017 - 2018: Commercieel management bij UrbanFarmers in Den Haag. Ontwikkeling B2B en B2C afzetmarkt;

 

2017: Projectondersteuning bij een extern gericht verandertraject bij groothandel Makro rondom hun nieuwe klantbenadering;

 

2018: Marketing & sales oriëntatie voor B2B afzet bij horeca ondernemingen voor conservenfabriek Coco Conserven (met twee producten gericht op het voorkomen van voedselverspilling);

 

2018 - 2019: Marketmanager voor Fresh! in Mall of the Netherlands de versmarkt binnen het grote winkelcentrum van Unibail-Rodamco-Westfield. Dit was een verbindende rol tussen de projectontwikkelaar en de 24 vers-ondernemers (retail en horeca) ten tijde van het bouwproces;

 

2019: Community management voor Transitiecoalitie Voedsel;

 

2018 - heden: Training, coaching en advisering voor diverse (agrarisch, food en retail) ondernemers rond nieuwe verdienmodellen, boerderijwinkels en recreatiemogelijkheden op het platteland;

 

2020 - heden: Business development voor Stichting Kromkommer  met projecten rond educatie voor kinderen over voedselverspilling (ontwikkeling van een lespakket voor basisschoolleerlingen groep 5-6 en een kinderboek voor kinderen van 4-10 jaar);

 

2020 - heden: Plattelandscoaching namens de Provincie Utrecht. Aan de keukentafel van agrarisch ondernemers sparren we over hun wensen, kansen en behoefte aan ondersteuning rondom bedrijfsontwikkeling en nieuwe verdienmodellen. Als Plattelandscoach begeleidt Green Passion de stappen om de gewenste doelen te bereiken;

 

2020 - heden: Trainingen rondom het thema "ledenwerving" aan Herenboeren in Breda (Op 't Lies) en Loenen (Grootte Modderkolk);

 

2021 - heden: Projectondersteuning voor de werkgroep Waterpoort Werkt die activiteiten organiseert voor lokale voedselproducenten in het themajaar 2021 van de streekproducten.